ikona
ikona
ikona
dots
Orbit item
Orbit item
Orbit item
Circle
Základné rozloženie e-shopu a prispôsobenie domovskej stránkyAko si zlepšiť e-shop: 2. časť. / nextech.sk
Ako si zlepšiť e-shop: 2. časť. / nextech.sk

V pokračovaní série článkov na tému „Ako si zlepšiť e-shop“, ktorú píšeme pre technologický magazín www.nextech.sk, som sa pozrel na moju obľúbenú tému, a to efektívne rozloženie prvkov na eshope, prispôsobenie domovskej stránky a opísal som zmysel určitých prvkov.

Všetko, čo umiestňujeme na eshop, má buď negatívny alebo pozitívny dopad na nášho potenciálneho zákazníka. Prvky stránok dokážu buď vzbudiť záujem alebo zmiasť a teda odstrašiť zákazníka. Prvky, ktoré pridávame na eshopy, musia byť jasné a musia jednoznačne minimalizovať rozhodovaciu paralýzu, ktorá má vždy negatívny dopad na zákazníka. Ak sa váš zákazník nevie rozhodnúť, odchádza z eshopu preč.

V článku som poskytol aj praktické rady, ako prvky, ktoré v článku spomíname, efektívne rozložiť na domovskú stránku eshopu.

Verím, že séria článkov bude mať za následok zlepšenie nejedného eshopu.

Mgr. Ivan Kopčík | CEO
autor článku
Mgr. Ivan Kopčík | CEO

Som človek, ktorý neustále hľadá nove výzvy a snaží sa prekonávať svoje limity. Spoločnosť For Best Clients, s.r.o. som založil po úspešnej kariére v IT ako prirodzené pokračovanie mojich skúseností. 

dots

Poradíme Vám s vašim aktuálnym eshopom

Expertné konzultácie v oblasti eshopov poskytujeme nielen našim klientom, ale je možné si dohodnúť konzultáciu aj Vášho eshop alebo web riešenia.
 

Prečo konzultácie?
consulting-promo

Naši klienti hovoria za nás

So spoločnosťou FBC so spokojný, výsledkom je spolupráca, ktorá trvá už viac rokov ako aj nový web ktorý sme spustili nedávno.

Ing. Milan  Kovalančík
Ing. Milan Kovalančík
Majiteľ & CEO, mobilonline.sk

Eshopový systém Grandus nám umožnuje plniť aj náročné požiadavky nášho segmentu. Takisto oceňujem kvalitu spolupráce pri tvorbe zadaní, riešení úloh a návrhov potrebných technických riešení v rámci našej spoločnosti.

Tomáš Nemčovič
Ing. Tomáš Nemčovič
Ecommerce Manager, Murat, s.r.o

Tešíme sa zo spolupráce so spoločnostou FBC. Táto platforma ponúka širokú škálu užitočných funkcií a nástrojov, ktoré nám umožňujú efektívne spravovať svoj e-shop a zvýšiť tak jeho výkonnosť. Ďakujeme vám za spoľahlivý produkt!

PaedDr. Matej Uram
PaedDr. Matej Uram
Majiteľ & CEO, Bežecké Potreby

FBC sme si vybrali pre technologickú vyspelosť ich riešenia, rýchlosť implementácie, proaktívny prístup a flexibilitu. Dodatočne sme zistili, že aj ľudsky sú veľmi fajn, dobre sa s nimi robí :)

Martin Drobný
Martin Drobný
CEO, Digital Solutions / Nextech

Spolupracujeme s FBC od roku 2014. Pomáhajú nám s budovaním nášho portálu www.3D.sk, ktorý slúži pre 2D a 3D grafikov z celého sveta, preto kladieme veľký dôraz na krásu portálu, jeho funkčnosť a zároveň na bezpečnosť. Rád by som vyzdvihol profesionalitu celého tímu FBC, ako aj vynikajúcu komunikáciu a promptnosť ich reakcií.

Richard Polák
Richard Polák
Majiteľ & CEO, 3D.sk
ikona
ikona
ikona