ikona
ikona
ikona
dots
Orbit item
Orbit item
Orbit item
Circle
Čo priniesol mesiac augut ? Grandus news - GoPay, Prevádzky a merné jednotky pre google feed - 08/2024
Grandus news - GoPay, Prevádzky a merné jednotky pre google feed - 08/2024

Opäť vám prinášame rubriku s novinkami, ktoré pribudli v mesiaci august v systéme Grandus. Snažíme sa neustále vylepšovať našu platformu a prinášať nové funkcie. V tomto vydaní noviniek vám predstavíme najnovšie vylepšenia, ktoré boli pridané za posledný mesiac.

Čo nám ted august 2024 priniesol ?

 

GoPay

Rozšírili sme ponuku platobných brán, ktoré je možné využiť v nákupnom procese pre vašich zákazníkov. Týmto by sme radi privítali GoPay ako jednu z ďalších platobných spôsobov v našom systéme. Stačí v administrácii nakonfigurovať, vytvoriť platobnú metódu typu GoPay a môžete prijímať platby

O platobnej bráne nájdete viac infomácií na ich oficiálnej stránke https://www.gopay.com

GoPay v adminovi grandus

 

Google feed - merné jednotky

Do feedu bola pridaná podpora zapnúť merné jednotky. Ak váš eshop využíva prepočítavanie podľa z jednotkovej ceny a pri produkte sú uvádzané, že cena je za nejakú jednotku (napríklad cena za meter, za meter štvorcový alebo za kus pritom balenie sa predáva za viac kusov), túto informáciu je možné zahrnúť do feedu produktov. V konfigurácií google feedu sa dá spustiť toto nastavenie a vybrať, ktoré merné jednotky sa majú do feedu uviesť. Vo feede sa následne dostanú do polí unit_pricing_measure a unit_pricing_base_measure

nastavenie google feedu v systeme grandus

 

Prevádzky

 

Nové polia pri spravovaní priority prevádzok

Pri správe vašich prevádzok sme pridali niekoľko nových polí. Teraz sa pri manažovaní poradia zobrazuje profilový obrázok, mesto, a taktiež informácia či je daná prevádzka aktívna. To vám pomôže lepšie organizovať a spravovať jednotlivé prevádzky.

Automatické povolenia pre adminov pri vytváraní nových prevádzok

Pri vytváraní novej prevádzky adminom, ktorý má špecifické povolenia na konkrétne prevádzky, systém automaticky pridelí povolenie na úpravu tejto novovytvorenej prevádzky. Tento proces zjednoduší riadenie a spravovanie prevádzok bez nutnosti manuálneho pridávania povolení.


 

Zástupné symboly

 

Emaily objednávok

Do emailovej šablóny objednávok bol pridaný nový zástupný symbol pre osobný odber. Týmto symbolom viete vyhradiť blok, ktorý sa zobrazí len v prípade, že zákazník na objednávke zvolil doručenie, ktoré máte v systéme označené ako osobný odber.
Takto viete vyšpecifikovať detailnejšie informácie pre konkrétne emailové šablóny.
Viac informácií o manažmente dopráv a platobných metód nájdete tu

Šablóna faktúr

Rozšírili sme zástúpné symboly, ktoré sa dajú využiť v šablóne faktúr. Zahrnuli sme možnosť použiť parametre objednávky v šablóne. Zároveň časy, ktoré sú uvedené pri objednávke a polia z naviazaného produktu.


 

Uloženie filtra

Filter produktov bol rozšírený o možnosť uložiť si filter. Filter sa da pomenovať a nastaviť mu hash. Využitie takéhoto filtra sa dá vo vlastnej implementácií s vaším eshopom. Je možné produkty testovať voči takémuto uloženému filtru a API vám odpovie či poslané produkty spĺňajú alebo nespĺňajú kritériá uložené vo filtri.
* Nastavenie a prepojenie s eshopom sa robí individuálne podľa potrieb eshopu.

Mgr. Matej Kopčík | CTO
autor článku
Mgr. Matej Kopčík | CTO
dots

Poradíme Vám s vašim aktuálnym eshopom

Expertné konzultácie v oblasti eshopov poskytujeme nielen našim klientom, ale je možné si dohodnúť konzultáciu aj Vášho eshop alebo web riešenia.
 

Prečo konzultácie?
consulting-promo

Naši klienti hovoria za nás

So spoločnosťou FBC so spokojný, výsledkom je spolupráca, ktorá trvá už viac rokov ako aj nový web ktorý sme spustili nedávno.

Ing. Milan  Kovalančík
Ing. Milan Kovalančík
Majiteľ & CEO, mobilonline.sk

Eshopový systém Grandus nám umožnuje plniť aj náročné požiadavky nášho segmentu. Takisto oceňujem kvalitu spolupráce pri tvorbe zadaní, riešení úloh a návrhov potrebných technických riešení v rámci našej spoločnosti.

Tomáš Nemčovič
Ing. Tomáš Nemčovič
Ecommerce Manager, Murat, s.r.o

Vďaka profesionalite, kreativite a odbornosti tímu For Best Clients môžeme tvoriť a kontinuálne zlepšovať náš destinačný portál - www.regiontrnava.sk - tak, aby návštevníkom prinášal jedinečné zážitky.prost

Ing. Alexander Prostinák
Ing. Alexander Prostinák
výkonný riaditeľ OOCR Trnava Tourism

Tešíme sa zo spolupráce so spoločnostou FBC. Táto platforma ponúka širokú škálu užitočných funkcií a nástrojov, ktoré nám umožňujú efektívne spravovať svoj e-shop a zvýšiť tak jeho výkonnosť. Ďakujeme vám za spoľahlivý produkt!

PaedDr. Matej Uram
PaedDr. Matej Uram
Majiteľ & CEO, Bežecké Potreby

FBC sme si vybrali pre technologickú vyspelosť ich riešenia, rýchlosť implementácie, proaktívny prístup a flexibilitu. Dodatočne sme zistili, že aj ľudsky sú veľmi fajn, dobre sa s nimi robí :)

Martin Drobný
Martin Drobný
CEO, Digital Solutions / Nextech

Spolupracujeme s FBC od roku 2014. Pomáhajú nám s budovaním nášho portálu www.3D.sk, ktorý slúži pre 2D a 3D grafikov z celého sveta, preto kladieme veľký dôraz na krásu portálu, jeho funkčnosť a zároveň na bezpečnosť. Rád by som vyzdvihol profesionalitu celého tímu FBC, ako aj vynikajúcu komunikáciu a promptnosť ich reakcií.

Richard Polák
Richard Polák
Majiteľ & CEO, 3D.sk
ikona
ikona
ikona