ikona
ikona
ikona
dots
Orbit item
Orbit item
Orbit item
Circle
Spoznajte metodiku a nástroj pre efektívnu správu produktov a zvýšenie konverzieTajomstvo tvorby obsahu produktu, ktorý predáva
Tajomstvo tvorby obsahu produktu, ktorý predáva

Rozvojom množstva e-shopov na našom trhu sa nachádzame sa už v náročnom prostredí e-commerce, kedy je dôležité nielen predávať kvalitné produkty, ale aj poskytovať zákazníkom dostatok informácií, ktoré ich rozhodovanie urobia jednoduchším a efektívnejším u vás, než u konkurencie. Práve preto si dnes preberieme našu funkcinalitu a jeden z odporúčaných prístupov k tvorbe automatizovaného contentu na našej e-commerce platforme Grandus – Dodatočné informácie k produktom.

Táto funkcionalita umožňuje obchodníkom pridávať a spravovať informácie o produktoch spôsobom, ktorý je maximálne prispôsobiteľný ich potrebám.

Prítomnosť bohatého a relevantného obsahu na produktových stránkach má významný vplyv na dôveru zákazníkov a ich nákupné rozhodnutia. Podľa štúdií, až 87 % zákazníkov tvrdí, že im jasné a podrobné informácie pomáhajú pri rozhodovaní, a 50 % z nich by si produkt ani nekúpilo, keby nebolo dostatočne informované o jeho vlastnostiach bez ohľadu na jeho cenu.
Čo ponúka funkcionalita Dodatočné informácie?

Dodatočné informácie vám umožňujú pridávať ku každému produktu na vašom e-shope špecifické informácie, ktoré môžu byť k produktom priradené buď individuálne, alebo ako obsah tvorený automaticky prostredníctvom opakujúcich sa pravidiel založených na bohatých filtroch prostredníctvom nášho filtra produktov. To znamená, že môžete ľahko pridať informácie podľa kritérií ako názov, kategória, cena, značka, identifikačné či databázové, vlastnosti, či dokonca jednotlivé parametre produktov a mnoho ďalších.

Príklady využitia Dodatočných informácií:

1. Značka: Predstavte si, že máte na e-shope niekoľko produktov od značky Samsung. Pomocou funkcie Dodatočné informácie môžete vytvoriť popis alebo špecifikáciu pre túto značku a automaticky ju priradiť ku všetkým produktom od Samsungu. Akonáhle pridáte nový produkt tejto značky, systém automaticky priradí tieto informácie, čím sa zabezpečí konzistentný a bohatý obsah naprieč celým portfóliom.

2. Spoločná vlastnosť produktov: Ak predávate obuv, môžete pridať informáciu o riešení pronácie ku všetkým produktom, ktoré túto vlastnosť obsahujú. Zákazníci tak získajú lepšie pochopenie, ako im konkrétna obuv môže pomôcť s ich potrebami, čo zvyšuje šance na nákup. Vám sa tento obsah na eshope tvorí automaticky, ku všetkým produktom, ktorým nastavíte potrebných parameter.

3. Ďalšie tabuľky a informácie: Môžete pridať ďalšie taby s informáciami o veľkostných tabuľkách, doprave a doručení, o výrobcovi, alebo kontaktné informácie o osobách na pobočke, ktoré môžu zákazníkom poskytnúť pomoc s danou kategóriou produktov.

Fantázii sa medze nekladú

Funkcia Dodatočné informácie v Granduse je vaším potrebám plne prispôsobiteľná. Vám umožňuje vytvoriť rôzne typy informácií, ako sú nadpisy, obsah, fotografie, prioritu a mnoho ďalších a možnosti čo s nimi chcete robiť sú prakticky neobmedzené – či už chcete pridávať veľkostné tabuľky pre fashion produkty, informácie o jednotlivých členoch tímu zameriavajúcích sa na dané produkty, písať o vlastnostiach všetkých produktov z tejto kategórie alebo detaily o doprave, všetko je možné nastaviť podľa vašich potrieb.

Vďaka tejto funkcionalite máte možnosť nielen obohatiť obsah vášho e-shopu, ale aj zlepšiť používateľský zážitok a zvýšiť mieru konverzie. S Grandusom sa správa produktových informácií stáva jednoduchou a efektívnou, čo vám umožní zamerať sa na to, čo je skutočne dôležité – poskytovanie kvalitného zážitku pre vašich zákazníkov

Výhody informačne bohatých produktov:
  • Zvýšenie dôvery zákazníkov: Kvalitne spracované produktové informácie vytvárajú dojem profesionality a dôveryhodnosti. Zákazníci, ktorí majú k dispozícii všetky potrebné informácie, sú viac naklonení nákupu, pretože majú pocit, že vedia, čo kupujú.
  • Lepšie SEO a viditeľnosť: Bohatý obsah, ktorý je relevantný a dobre štruktúrovaný, zlepšuje vašu pozíciu vo vyhľadávačoch. Vyhľadávače ako Google uprednostňujú stránky, ktoré ponúkajú kvalitný a detailný obsah, čo môže viesť k lepšej organickej návštevnosti vášho e-shopu.
  • Automatizácia a úspora času: Vďaka možnosti automatického pridávania informácií podľa definovaných pravidiel ušetríte čas pri správe produktového portfólia. Tento systém umožňuje jednoducho aktualizovať informácie naprieč stovkami či tisíckami produktov naraz.

Mgr. Róbert Lešundák | Projects & Sales
autor článku
Mgr. Róbert Lešundák | Projects & Sales

Vo For Best Clients, s.r.o. pracujem už ôsmy rok. Zameriavam sa najmä na rozvoj a exekúciu obchodnej, projektovej a konzultačnej činnosti spoločnosti. Spolupracoval som na implementáciach niekoľkých desiatok projektov rôzných veľkostí a odvetvi, ktoré vďaka skúsenostiam s ERP systémami a vášňou pre neustále sa vyvíjúci svet IT spľňajú prísne štandardy moderných Ecommerce riešení.

dots

Poradíme Vám s vašim aktuálnym eshopom

Expertné konzultácie v oblasti eshopov poskytujeme nielen našim klientom, ale je možné si dohodnúť konzultáciu aj Vášho eshop alebo web riešenia.
 

Prečo konzultácie?
consulting-promo

Naši klienti hovoria za nás

So spoločnosťou FBC so spokojný, výsledkom je spolupráca, ktorá trvá už viac rokov ako aj nový web ktorý sme spustili nedávno.

Ing. Milan  Kovalančík
Ing. Milan Kovalančík
Majiteľ & CEO, mobilonline.sk

Eshopový systém Grandus nám umožnuje plniť aj náročné požiadavky nášho segmentu. Takisto oceňujem kvalitu spolupráce pri tvorbe zadaní, riešení úloh a návrhov potrebných technických riešení v rámci našej spoločnosti.

Tomáš Nemčovič
Ing. Tomáš Nemčovič
Ecommerce Manager, Murat, s.r.o

Vďaka profesionalite, kreativite a odbornosti tímu For Best Clients môžeme tvoriť a kontinuálne zlepšovať náš destinačný portál - www.regiontrnava.sk - tak, aby návštevníkom prinášal jedinečné zážitky.prost

Ing. Alexander Prostinák
Ing. Alexander Prostinák
výkonný riaditeľ OOCR Trnava Tourism

Tešíme sa zo spolupráce so spoločnostou FBC. Táto platforma ponúka širokú škálu užitočných funkcií a nástrojov, ktoré nám umožňujú efektívne spravovať svoj e-shop a zvýšiť tak jeho výkonnosť. Ďakujeme vám za spoľahlivý produkt!

PaedDr. Matej Uram
PaedDr. Matej Uram
Majiteľ & CEO, Bežecké Potreby

FBC sme si vybrali pre technologickú vyspelosť ich riešenia, rýchlosť implementácie, proaktívny prístup a flexibilitu. Dodatočne sme zistili, že aj ľudsky sú veľmi fajn, dobre sa s nimi robí :)

Martin Drobný
Martin Drobný
CEO, Digital Solutions / Nextech

Spolupracujeme s FBC od roku 2014. Pomáhajú nám s budovaním nášho portálu www.3D.sk, ktorý slúži pre 2D a 3D grafikov z celého sveta, preto kladieme veľký dôraz na krásu portálu, jeho funkčnosť a zároveň na bezpečnosť. Rád by som vyzdvihol profesionalitu celého tímu FBC, ako aj vynikajúcu komunikáciu a promptnosť ich reakcií.

Richard Polák
Richard Polák
Majiteľ & CEO, 3D.sk
ikona
ikona
ikona